Meny

Hjørnespark avgjorde for PSG

Edinson Cavani scorer for Paris Saint-Germain mot Olympiakos onsdag. Laget vant 4-1 etter scoring på tre hjørnespark i annen omgang. (Foto: Yorgos Karahalis, Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med to mål og en assist i annen omgang, alle på hjørnespark, avgjorde Thiago Motta for Paris Saint-Germain i 4-1-seieren over Olympiakos i mesterligaen tirsdag.

To dødballserver fra innbytter Ezequiel Lavezzi i det 68. og 73. minutt ble omsatt i scoringer av Motta, før midtstopper Marquinhos satte punktum med assist fra italieneren.

Les også: Solbakken nær gigantbragd mot Juventus

Normalt handler det meste om Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani, men tirsdag havnet de i skyggen. Cavani ga riktignok PSG ledelsen framspilt av Ibrahimovic i det 19. minutt, men det var i en første omgang Olympiakos dominerte og der hjemmelaget fortjente mer enn 1-1-målet til Vladimir Weiss.

Les også: Pangstart for Bayern og City

Slovaken hadde to stolpetreff før han i det 25. minutt stormet inn i feltet, driblet av to mann og sendte ballen forbi Salvatore Sirigu til en svært fortjent utligning.

Les også: United-spissene slo til igjen

Paris Saint-Germain var ille ute halvveis, men Laurent Blanc må ha sagt noe riktig i pausen. I annen omgang var gjestene som forvandlet, og særlig bidro Lavezzi til et langt friskere PSG-lag.

Les også: Uheldige Casillas skadd igjen

PSG hadde flere gode sjanser til å ta ledelsen, men det måtte dødballer til for å avgjøre. I det 68. minutt kom Thiago Motta seg foran sin motspiller på Lavezzis hjørnespark og nikket i mål. Fem minutter senere kom ønskereprisen, og kampen var avgjort.

Ibrahimovic hadde en stor sjanse til å tegne seg på scoringslisten i det 82. minutt da han ble felt av Andreas Samaris, men svenskens skudd var for dårlig, og keeper Roberto reddet både straffen og returen.

I stedet var det Marquinhos som satte punktum i det 86. minutt.

Med borteseieren har Paris Saint-Germain fått en god start i mesterligaen. I samme gruppe vant Benfica 2-0 over Anderlecht hjemme i Lisboa. Filip Djuric scoret på en keeperretur i det 4. minutt, og Luisão doblet ledelsen på et hjørnespark før halvtimen var spilt.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus