Meny

Uheldige Casillas skadd igjen

Iker Casillas ble skadd i Real Madrids bortekamp mot Galatasaray i mesterligaen tirsdag. Foto: Osman Orsal / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-keeper Iker Casillas fikk bare et snaut kvarter med førstelagsfotball før han tirsdag måtte av banen etter et sammenstøt med lagkamerat Sergio Ramos.

Casillas hadde tydelige smerter i brystet etter kollisjonen, som skjedde helt i starten av bortekampen mot Galatasaray i mesterligaen.

Les også: Bale ville gått til Real uansett

Real-kapteinen har trolig pådratt seg et ribbeinsbrudd og måtte erstattes av Diego López i det 15. minutt.

Les også: Bale hylles etter Real-debuten

Målvakten har knapt spilt for klubblaget siden en annen lagkamerat, Álvaro Arbeloa, ved et uhell sparket ham i hånden og brakk et bein i den i januar. Veteranen kom også på kant med daværende trener José Mourinho sist sesong.

Carlo Ancelotti har uttalt at han vil bruke López som målvakt i serien og Casillas i mesterligaen. Nå ser det ut til at førstnevnte får full jobb mellom stengene en stund til.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus