Meny

Bedre egg for Mourinho denne gang

José Mourinho var i storform på tirsdagens pressekonferanse i London. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vakre, unge egg. Slik beskrev en opplagt José Mourinho spillerne sine på tirsdagens pressekonferanse.

Chelsea møter Basel hjemme på Stamford Bridge i mesterligaåpningen onsdag. Den portugisiske manageren avslørte at han vil starte kampen med fire spillere under 22 år. Da fikk han spørsmål om kvaliteten i troppen.

Mourinho mente at han måtte klare seg med dårligere spillere under sin første periode i London-klubben. Dagens Chelsea-gjeng kaller han «vakre, unge egg».

Les også: Evertons bursdagsbarn senket Chelsea

– Egg som trenger en mamma, eller i dette tilfellet en pappa, for å ta vare på dem, holde dem varme om vinteren, gi dem tepper og jobbe for å forbedre dem, sa Mourinho til latter fra journalistene.

– En dag kommer øyeblikket da været forandrer seg og solen står opp. Du åpner eggene, og de er klar for livet på toppnivå, fortsatte han.

I 2007, like før han fikk sparken av Chelsea-styret, ble Mourinho kjent for følgende beskrivelse av de økonomiske begrensningene i klubben: – I supermarkedet har du egg av første, annen og tredje klasse. Noen er dyrere enn andre og gir deg bedre omeletter. Så når de førsteklasses eggene er i Waitrose (eksklusiv dagligvarebutikk), og du ikke kan dra dit, har du et problem.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus