Meny

Wenger tvilte før han hentet Flamini

Mathieu Flamini (t.v.) er tilbake i Arsenal etter fem år i Milan til tross for skepsis fra Arsenal-manager Arsene Wenger (t.h.). Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mathieu Flamini kom i sommer tilbake til Arsenal etter fem år i Milan. Manager Arsène Wenger innrømmer at han var skeptisk til midtbanespilleren.

29 år gamle Flamini gikk til Milan fra Arsenal som Bosman-spiller i 1998. Han hadde nettopp hatt en kanonsesong for London-klubben, men lot seg lokke til Milan og Serie A.

I sommer gikk kontrakten hans ut, og etter å ha trent noen uker med Arsenal, ble han enig med klubben om en kontrakt.

Les også: Özil og Arsenal briljerte

Wenger innrømmer at han egentlig ikke hadde tenkt til å gi Flamini sjansen i Arsenal igjen. Han var nemlig meget irritert på spilleren da han gikk gratis fra klubben for fem år siden.

Les også: Eto'o: – Jeg var timer fra å signere for Arsenal

– For det første tror jeg han skjønte hva han hadde her i Arsenal. Når du er ung kan det være vanskelig å forstå. Jeg var skeptisk til å hente ham tilbake, men han var så oppriktig når han sa han ville spille den type fotball vi spiller. Han ville hjelpe oss med å vinne. Han overbeviste meg med innstillingen og viljen på trening, sier Wenger ifølge klubbens eget nettsted.

Flamini kom opprinnelig fra Marseille i 2004, og han spilte over 150 kamper for Arsenal før han dro til Italia i 2008.

Wenger tror 29-åringen blir en viktig brikke på Arsenals midtbane. Han er én av få midtbanespillere i stallen med defensive fibrer.

– Han blir utrolig viktig med tanke på balansen i laget, sier Wenger.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus