Meny

Sandra Borch trekker seg fra rikspolitikken

Sandra Borch på Senterpartiets valgvake forrige uke. Foto: Fredrik Varfjell/NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Senterungdommens leder sier hun er ferdig med rikspolitikk og ikke vil stille til gjenvalg på landsmøtet i november.

Borch (25) reagerte kraftig på at partiet feiret valgresultatet forrige mandag. Ifølge VG gikk ungdomslederen hjem fra valgvaken i protest mot at partifellene feiret det dårligste valgresultatet siden krigen.

– Det er ikke lov å tenke nytt i Senterpartiet. Da blir du med en gang en urokråke som egentlig bør rett ut. Det er hovedgrunnen til at jeg gir meg. Jeg tror ikke partiet vil gjøre endringer før vi er under sperregrensen. Da føler jeg at jeg kaster bort tiden min på å sitte som leder, når jeg ikke får til noe som helst og ikke får gehør for noen tanker, sier Borch til avisen.

Borch har vært leder i Senterungdommen siden 2011. Hun går av under landsmøtet i november etter at hun før stortingsvalget egentlig takket ja til å bli nominert for et nytt år.

– Jeg har ikke motivasjon til å fortsette nå. Jeg skal jobbe videre lokalt og på fylkestinget, sier Borch som ikke har noen andre planer om fremtiden ennå.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus