Meny

Ti nordmenn skadd i bussulykke på Tenerife

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En buss fra reisearrangøren Ving med 50 personer om bord, kjørte tirsdag av veien på den spanske ferieøya Tenerife. Ti nordmenn er til behandling på sykehus, men ingen skal være alvorlig skadd.

Bussen med totalt 50 passasjerer var på vei til flyplassen, der de skulle med fly til Stockholm. 33 av passasjerene skulle videre til Oslo.

– Vi har representanter fra oss på sykehuset og av de 10 norske som nå får behandling er det flere arm- og beinbrudd i tillegg til at flere har nakkesmerter, sier Vings kommunikasjonsdirektør Tonje Fossum til NTB.

Fossum sier 21 av de 33 norske som var i bussen nå er på vei hjem til Norge.

– Hva som er årsaken til ulykken kjenner jeg ikke til og avventer informasjon fra spanske myndigheter, sier hun.

Har du tips eller bilder? Send til tips@abcnyheter.no eller mobil 977 36 017.

Også i juni var en buss fra Ving involvert i en alvorlig ulykke, den gang i Tyrkia. En svensk gutt og en dansk kvinne mistet livet i ulykken.

Les saken: To skandinavier omkom i bussulykke i Tyrkia

En av passasjerene har beskrevet ulykken på Tenerife overfor VG.

– Vi nærmer oss flyplassen når sjåføren mister kontrollen på bussen. Det går forferdelig fort. Han ligger i omtrent 120 kilometer i timen. Jeg tenkte at enten har han fått et slags epilepsianfall eller så har han mistet bremsen, sier familiefaren fra Sørlandet, som ikke vil ha navnet sitt på trykk.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus