Meny

Sandberg pendler 3.160 kilometer hver dag

Per Sandberg sier det sikkert finnes kritiske røster også innad i partiet, men understreker at dagpendlingen er avklart. Her fra Frps camp i Kristiansand under valgkampen. Foto: Tor Erik Schrøder/NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hver dag mens Høyre, Frp, KrF og Venstre skal forhandle om et regjeringssamarbeid, skal Frps Per Sandberg pendle 3.160 kilometer mellom Senja og Nydalen.

Sandberg hadde tatt seg fri på oppstartsdagen mandag av hensyn til familien. Men fra tirsdag kommer han til å pendle mellom hjemmet i Senja og Radisson Blu i Nydalen i Oslo hver eneste dag, skriver Adresseavisen.

– Jeg tar første fly klokka 6.40 fra Bardufoss, så tar jeg siste flyet hjem 20.45. Det er ikke så enkelt når man bor på Senja, men jeg har vært altfor mye borte i det siste. Dessuten opereres kona torsdag, og det er vanskelig å klare alt selv når man går med gips. Men det er sikkert noen som er kritisk til pendlingen, sier nestlederen.

Han sier det sikkert finnes kritiske røster også innad i partiet, men understreker at dagpendlingen er avklart.

Han sier det kan ta alt én og tre uker for å avklare hvilke av de fire partiene som går videre til formelle regjeringsforhandlinger. Han tror både Lofoten, samferdsel og innvandring og asyl er temaer som kan bli ekstra vanskelige.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus