Kaká dropper lønn i skadeperioden

For Milan-spilleren Kaká kommer pengene i annen rekke. Foto: Giorgio Perottino / Reuters / NTB scanpix.
For Milan-spilleren Kaká kommer pengene i annen rekke. Foto: Giorgio Perottino / Reuters / NTB scanpix.

Milans skadeliste ble lengre da Kaká måtte av banen mot Torino i helgen. Midtbanemannen viste sin kjærlighet til klubben ved å nekte å motta lønn mens han er utilgjengelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For to uker siden vendte brasilianeren tilbake til Serie A-klubben etter noen mer eller mindre mislykkede sesonger i Real Madrid. Han startet som kaptein i lørdagens 2-2-kamp mot Torino, men måtte byttes ut i annen omgang på grunn av en muskelskade.

Les også: Milan sikret mesterligabilletten

Om rundt ti dager skal Kaká gjennom nye undersøkelser som vil antyde hvor lenge han er ute, opplyste Milan mandag. Uansett er han utelukket når «Rossoneri» åpner mesterligaen hjemme mot Celtic onsdag.

– Det er en vanskelig tid for meg, men jeg har allerede begynt behandlingen. Jeg håper å være tilbake på banen så raskt som mulig for å gi dere og meg selv glede.

– Jeg har bestemt meg for å stanse lønnen min. Inntil jeg kan spille igjen, ønsker jeg ingenting annet fra Milan enn støtte og omsorg, la 31-åringen til.

I Italia tjener midtbanespilleren 31,5 millioner kroner (4 millioner euro) årlig. Lønnen i Real Madrid var betydelig høyere, rundt 80 millioner kroner.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus