Her mener politiet at Sigrid ble drept

BLODSPOR: I denne campingvogna i en låven på Bryn i Oslo, som i tiden før og etter drapet ble disponert av den tiltalte 38-åringen, har politiet funnet blodspor etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: Politiet

Inne i denne campingvognen, som står i en låven på Bryn i Oslo, mener politiet at 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne ble drept av den tiltalte 38-åringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag startet rettsaken mot en 38 år gammel mann fra Ålesund som er tiltalt for drapet på Sigrid (16). Hun ble meldt savnet 5. august i fjor etter at hun ikke kom hjem som avtalt fra ei venninne.

Under rettsakens første dag viste aktor Nina Prebe frem bilder fra innsiden av låven på Bryn der politiet mener 16-åringen ble drept.

Ifølge politiet skal den tiltalte mannen ha sperret Sigrid inne i campingvognen, men det er uklart hvordan og når hun ble drept.

Les også: Tiltalte: – Jeg kastet medisinene i søpla og ga fingeren til psykiatrien

Prebe sa under sitt innledningsforedrag at kriminaltekniske undersøkelser har vist at Sigrid har vært i campingvognen.

– Vi vil også få høre om funn av tiltaltes fingeravtrykk og sammenligning av søppelsekker. Jeg vil be retten om å merke seg låven allerede nå, siden vi mener den er svært sentral, sier Prebe.

Politiet har sikret blodspor etter Sigrid i campingsvogna og på låven. Da dommeren spurte den drapstiltalte mannen om han erkjenner de faktiske forhold i tiltalten, svarte 38-åringen:

– Nei.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus