Eli best i «Skal vi danse»

Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe i aksjon i Underholdningsprogrammet «Skal vi danse», som startet lørdag på TV 2. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Eli Hagen og Bjørn Wettre Holthe i aksjon i Underholdningsprogrammet «Skal vi danse», som startet lørdag på TV 2. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Det var Frp-veteran Carl I. Hagen og hans kone Eli alle ventet på da sesongens første «Skal vi danse» gikk på lufta på TV 2 lørdag. Carl måtte se seg slått av kona.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foruten Carl I. Hagen og Eli Hagen deltar Linda Johansen, Kim-Daniel Sannes, Kathrine Sørland, Rein Alexander, Isabella Martinsen, Venke Knutson, Pål Anders Ullevålseter, Jarl Goli og Eirik Søfteland i høstens programserie.

Artisten Venke Knutson var først ut på dansegulvet. Hun driver i dag en egen sang- og danseskole, men insisterer selv på at hun ikke er noe dansetalent. Danseundervisningen er det en kollega som tar seg av.

– Jeg gleder meg til å være med i «Skal vi danse» fordi jeg ikke kan danse, kokketerte hun i lørdagens program.

Trass i de angivelig manglende evnene klart hun seg helt greit. Dommerne ga henne karakterer midt på treet og mente hun kunne bli en «farlig konkurrent» senere.

Les også: Eli Hagen: - Vi er ikke attraktive lenger

Kona best

Eli Hagen entret senere dansegulvet med paljettkjole og høyt hår. Hennes nummer startet med en dusj hårspray og nådde klimaks da partneren slengte henne opp på skulderen og svingte henne rundt som en propell. For dette belønnet dommerne paret med femmere og ros for en «snerten» danseopptreden.

Carl I. Hagen gjorde det ikke fullt så godt da det var hans tur mot slutten av premierefesten. Konklusjonen ble to femmere og to firere og beskjed fra dommerne om at han var «taktfast», men at kona hadde gjort det «hakket hvassere».

– De skulle heller ha sett generalprøven, for den var mye bedre, sa han selv om innsatsen.

Les også: Hagen tar pensjonskamp til retten

Røff

Siste mann ut var Idol-kongen Eirik Søfteland, som danset cha-cha-cha til Daft Punk og Pharrells superhit «Get Lucky».

– Jeg digger din røffhet og din personlighet, sa dommer Tor Fløysvik og ga ham åtte poeng.

Aller best ble derimot den tidligere frøken Norge-vinneren Kathrine Sørland, som innkasserte niere og tiere. Skuespilleren Jarl Goli kom på sisteplass.

Ingen røk ut i første program, men deltakerne får med seg dommerpoeng og seerstemmer videre til neste runde. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus