Seks skadd da militær lastebil veltet i Troms

Foto: Morten Østli
Foto: Morten Østli

En militær lastebil med 19 unge soldater om bord, veltet i Øverbygd i Målselv kommune i Troms torsdag formiddag. Seks av dem betegnes som skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde like etter klokka 9.30, om lag en kilometer fra Skjold leir.

Lastevognen tilhørende tropp 2 i Militærpolitikompaniet i Brigade Nord fraktet nye rekrutter fra Sessvollmoen. De var på tur til Skjold leir da den veltet, sier presse- og informasjonsoffiser Øivind Baardsen i Hæren Nord-Norge til NTB.

– En av dem har pådratt seg lettere hodeskade, en annen har lettere skade i en arm. Alle er fraktet til sykestua på Skjold for sjekk, sier Baardsen.

Operasjonsleder Gaute Hoff i Troms politidistrikt betegner i 10.30-tiden en person som skadd og fem personer som lettere skadd. Han understreker at ingen andre kjøretøyer var involvert i ulykken.

Øivind Baardsen forteller at alle er i 19-20-årsalderen og har vært et halvt år på skole.

Ifølge oberstløytnant Terje Bruøygard ved Hærens kommunikasjonsavdeling skjedde ulykken da lastevognen kom for langt ut i veikanten under kjøring i lav fart. Selv om det har vært litt nattefrost de siste dagene, skal det ikke ha vært glatt på veiene i området, opplyser Øivind Baardsen.

Ulykken etterforskes av Målselv lensmannskontor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus