Gorm Kjernli sine råd:

– Lytt til de med erfaring

– Lytt til de med erfaring
– Lytt til de med erfaring

Men du må finne din plass blant de 169 representantene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gorm Kjernli valgte å ikke søke gjenvalg etter en og en halv periode på Stortinget. Han skal i likhet med André til kommunikasjonsbransjen, Gambit H+K.

– Mitt viktigste råd er å lære av de med erfaring rundt deg, sier han.

Han mener man må være uredd for å finne sin plass og rolle blant de 169 representantene som er på tinget. Slik finner man den saken eller saksfeltet som man kan få eierskap til.

Han sier han har mange gode minner fra Stortinget.

– Skal jeg trekke frem noe jeg er spesielt glad for, må det være den satsingen på jernbane og kollektivtrafikk som vi vedtok i den nye nasjonale transportplanen rett før sommeren. Det var en plan vi hadde jobbet lenge med, og jeg er stolt over den vridningen mot miljøvennlig transport den legger opp til.

– Som en av mange kritikere i Arbeiderpartiet er jeg også glad for at vi i denne perioden har holdt oljevirksomheten på trygg avstand fra Lofoten, Vesterålen og Senja, sier han.

Tilbake til oversikten over ringrevenes råd til de nye folkevalgte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus