Tre påkjørt under motorsykkeloppvisning

To barn og en voksen ble skadd under et trialshow på Bragernes strand i Drammen lørdag ettermiddag. De tre tilskuerne skal ikke være alvorlig skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved 14.20-tiden lørdag. De tre ble raskt tatt hånd om helsepersonell som kom til stedet.

Daglig leder for Drammen elvefestival, Tom Søgård, sier til VG at han syns det er veldig trist at slike ting skjer.

– Heldigvis ser det ut til at det etter forholdene har gått bra med de involverte. Trolig er det kun snakk om mindre skader, noe vi er veldig glade for, sier Søgård til VG.

Trialføreren skal ha mistet kontrollen på motorsykkelen på en rampe, motorsykkelen havnet uten fører ut blant publikum. Føreren er uskadd, opplyser operasjonsleder Morten Eriksson i Søndre Buskerud politidistrikt på Twitter.

Generalsekretær i Norges Motorsportforbund, Roy Wetterstad, sier til Drammens Tidende at forbundet vil se nærmere på om sikkerheten var god nok. Det var satt opp sperrebånd rundt hele oppvisningsplassen, men ikke der hvor de tre tilskuerne ble skadd.

– Vi kommer til å se nærmere på om sikkerheten og vaktholdet har vært godt nok. I utgangspunktet oppholdt de seg på et sted som var forbeholdt tilhengere, hvor det ikke fantes sperrebånd, sier Wetterstad

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus