Smykker og klokker for store verdier stjålet i Bergen

Politiet har foreløpig ingen mistenkte etter at varer for millionbeløp ble stjålet i et innbrudd i en klokke- og smykkeforretning i kjøpesenteret Lagunen i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vibeche Antonissen, daglig leder av forretningen Iversen & co. Ur, anslår overfor Bergens Tidende at det er stjålet smykker og klokker for 2 millioner kroner. Under innbruddet ble det også gjort store skader på butikken.

– Tre personer slo seg inn i senteret med slegge, og gikk så mot ur- og klokkebutikken der de også brukte slegge til å slå seg inn. De var meget målrettede. Innbruddet var over på fem minutter, sier politistasjonssjef Morten Ørn ved Bergen sør politistasjon til NTB.

Politiets kriminalteknikere sikret i morgentimene spor på stedet, blant annet ved hjelp av hund. Ørn sier at politiet har videobilder fra innbruddet, men at de er for dårlige til at det er mulig å identifisere noen.

– Vi har ingen mistenkte, og ønsker kontakt med vitner som kan ha sett noe i området rundt Lagunen mellom klokken 2.15 og 2.45 natt til fredag, sier Ørn.

Butikken som ble utsatt for innbrudd har en rekke eksklusive klokker.

– Den dyreste klokken som er stjålet er en Tag Heuer-klokke til en verdi av 51.000 kroner, sier Vibeche Antonissen til Bergens Tidende.

Hun sier at det blant annet forsvant 50 Tag Heur-klokker med en gjennomsnittpris på 35.000 kroner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus