Smykker og klokker for store verdier stjålet i Bergen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har foreløpig ingen mistenkte etter at varer for millionbeløp ble stjålet i et innbrudd i en klokke- og smykkeforretning i kjøpesenteret Lagunen i Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vibeche Antonissen, daglig leder av forretningen Iversen & co. Ur, anslår overfor Bergens Tidende at det er stjålet smykker og klokker for 2 millioner kroner. Under innbruddet ble det også gjort store skader på butikken.

– Tre personer slo seg inn i senteret med slegge, og gikk så mot ur- og klokkebutikken der de også brukte slegge til å slå seg inn. De var meget målrettede. Innbruddet var over på fem minutter, sier politistasjonssjef Morten Ørn ved Bergen sør politistasjon til NTB.

Politiets kriminalteknikere sikret i morgentimene spor på stedet, blant annet ved hjelp av hund. Ørn sier at politiet har videobilder fra innbruddet, men at de er for dårlige til at det er mulig å identifisere noen.

– Vi har ingen mistenkte, og ønsker kontakt med vitner som kan ha sett noe i området rundt Lagunen mellom klokken 2.15 og 2.45 natt til fredag, sier Ørn.

Butikken som ble utsatt for innbrudd har en rekke eksklusive klokker.

– Den dyreste klokken som er stjålet er en Tag Heuer-klokke til en verdi av 51.000 kroner, sier Vibeche Antonissen til Bergens Tidende.

Hun sier at det blant annet forsvant 50 Tag Heur-klokker med en gjennomsnittpris på 35.000 kroner.