Motorsyklist krasjet i bjørn

Motorsyklisten ser litt for lenge på speedometeret, og oppdager dermed ikke bjørnen som løper ut rett foran ham, før det er for sent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Videoen av hendelsen, som ble tatt opp av et kamera festet til motorsyklistens hjelm, er frigitt av kanadisk politi som en advarsel om at dyr når som helst kan komme ut i veien.

Se også: Fly krasjet med ku

Krasjet mellom bjørn og motorsyklist skjedde på en motorvei i Fraser Valley i Canada i juni. Motorsyklisten skal ha hatt en fart på 140 kilometer i timen, da den unge svarbjørnen pilte ut i veien. Ifølge politiet skal motorsyklisten hatt fokus på speedometeret, fordi han testet ut farten til sykkelen. Svartbjørnen skal ha blitt skremt av et tog som kjørte parallelt med veien.

Les ogå: Her krasjet bilen med ku og okse som har seg

Utrolig nok fikk motorsyklisten ingen livstruende skader, og bjørnen kom fra det hele uskadd.

I 2011 fikk sørafrikanske syklist seg litt av en overraskelse, da en diger antilope hoppet på ham under et sykkelritt. Se videoen:

Se også: Dette gjør bjørnene når ingen ser

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus