Real solgte Bales drakt i nettbutikken

Fotballesset Gareth Bale er svært nær et møte med spansk fotball. (Foto: NTB Scanpix / Sang Tan)
Fotballesset Gareth Bale er svært nær et møte med spansk fotball. (Foto: NTB Scanpix / Sang Tan)

Er det kun en pressemelding som må på plass for at Gareth Bale kan kalles en Real Madrid-spiller?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gareth Bale skal være så godt som klar for den spanske storklubben Real Madrid. Torsdag kveld ble det det mulig å kjøpe spillerens drakt i klubbens offensielle nettbutikk.

Dette er mest sansynlig en tabbe gjort internt i klubben ettersom drakten kun lå ute for salg i noen få timer før den ble fjernet fra nettbutikken.

Les også: - Bale-avtalen er i land

Ryktene skal ha det til at Bales overgang fra Tottenham vil bli annonsert førstkommende fredag. Sansynligvis vil overgangssummen tangere den nåværende verdensrekorden - nemlig Christiano Ronaldos overgang til samme klubb i 2009. Manchester United fikk dengang nærmere 650 millioner kroner for spilleren, men prisen på Gareth Bale er ventet å overskride dette belløpet.

Sky sports hevdet tirsdag at overgangen skal være svært nær en realitet etter en sommer med mye spekulasjoner. Avisen hevdet at avtalens totalverdi skal være 870 millioner kroner, i tillegg til at Fabio Coentrao går til andre veien.

Les flere fotballnyheter her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus