Coates mister store deler av sesongen

Liverpool-trener Brendan Rodgers må vurdere å finne erstatter for skadde Sebastian Coates. (Foto: Fredrik Varfjell / Andrew Yates / NTB scanpix)
Liverpool-trener Brendan Rodgers må vurdere å finne erstatter for skadde Sebastian Coates. (Foto: Fredrik Varfjell / Andrew Yates / NTB scanpix)

En skadd Sebastian Coates gir Liverpool-sjef Brendan Rodgers hodebry. Uruguayaneren kommer ikke til å opptre mye for rødtrøyene de neste månedene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen pådro seg et avrevet leddbånd i kneet på landslagsoppdrag for Uruguay. Skaden var såpass alvorlig at Uruguays landslagsledelse tirsdag bekreftet at han må opereres.

Nå har skaden nådd et nytt nivå hva gjelder alvorlighet. Det blir lite å se til midtstopperen i tiden som kommer.

– Han har pådratt seg en skade som ligner den Martin Skrtel pådro seg i fjor. Det gjør han utilgjengelig for store deler av sesongen. Det er skuffende, fordi han er en spiller som aldri gir meg problemer, sa Liverpool-sjef Brendan Rodgers på en pressekonferanse.

Rodgers innrømmet at skaden gir økt behov for forsterkninger i Liverpools bakre rekker.

– Jeg tror det er noe vi absolutt må vurdere, sa han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus