Solskjær: – Aldri møtt et bedre lag

Moldes trener Ole Gunnar Solskjær i aksjon i kvalifiseringskampen til mesterligaen mot Legia Warszawa i Molde tidligere i sommer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.
Moldes trener Ole Gunnar Solskjær i aksjon i kvalifiseringskampen til mesterligaen mot Legia Warszawa i Molde tidligere i sommer. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær mener at Rubin Kazan blir den tøffeste motstanderen laget har møtt i hans regjeringstid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag spiller Molde hjemme mot russerne i den av første av to kamper i europaligaens 4. kvalifiseringsrunde.

– Det er det beste laget vi har møtt under min ledelse i en ordentlig fotballkamp som betyr noe, sier Solskjær i et intervju på Moldes hjemmeside.

Molde-treneneren snakker om en klubb som har markert seg i Europa og har brukt store penger på å nå dit de er.

Optimist

Likevel er ikke Solskjær pessimist.

– Vi har møtt Spartak Moskva i treningskamp og slått dem 3-0. Vi vet at Rubin er et lag vi kan skape trøbbel for om vi er på topp og de kanskje ikke har noen maks dag. Det er alltid håp om avansement.

Solskjær er opptatt av at laget ikke blir for slepphendt i de bakre rekker. Molde har ofte styrt kamper på motstanders halvdel denne sesongen, men de har vært for sårbare bakover.

Kristiansunderen mener at Rubin Kazan er favoritter, men sier også at Molde beviste i oppkjøringen til sesongen at de kan spille godt mot antatt sterkere motstand.

Venter på opptur

– Vi er gode når vi får ligge og vente på sjanser, og jeg har sett nok av mine gutter til å vite at de virkelig hever seg når det gjelder. I år har vi hatt noen nedturer i serien. Nå venter vi på den oppturen vi håper at vi får, sier Ole Gunnar Solskjær.

Aller viktigst torsdag blir å holde nullen, men laget bør helst score også.

Molde storspilte, og de kunne ha scoret en tre-fire mål i hjemmekampen mot Legia Warszawa i den siste mesterligakvalifiseringskampen. Men de måtte nøye seg med 1-1. Da hjalp det ikke at det ble sterke 0-0 på bortebane i og med at bortemålsregelen teller i kampen om avansement.

Tromsø møter Besiktas hjemme torsdag i sin første kamp i europaligaens 4. kvalifiseringsrunde.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus