Treåring gjenglemt i barnehagen

En barnehage i Fredrikstad varsler full opprydding etter at en tre år gammel gutt ble glemt igjen i barnehagen ved stengetid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da foreldrene til treåringen skulle hente barnet mandag ettermiddag var dørene til barnehagen låst og området tømt for både personell og barn, melder Fredriksstad Blad.

Foreldrene har tatt et oppgjør med barnehagens ansatte og barnehagesjef Gunn Glad krever full opprydding.

– Dette er noe vi tar veldig alvorlig, og selvfølgelig vil rutinene bli gjennomgått. Dørene har vært låst i noen minutter. Men uansett er det selvfølgelig en veldig uheldig episode. Det skal rett og slett ikke skje, sier Glad til Fredriksstad Blad.

Barnehagesjefen forteller at hun aldri har opplevd lignende tilfeller og har nå skrevet en epost til alle barnehagene i distriktet.

– Jeg ønsker at barnehagene skal gjennomgå rutinene sine for å unngå at dette skjer igjen. Jeg har allerede fått svar fra flere barnehager som har tatt affære. Ingen ønsker en slik episode igjen, sier hun til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus