Pensjonist hadde ti centimeter lang gaffel i penis

GAFFEL: Urologer ved sykehuset The Canberra Hospital i Australia fant en gaffel i mannens penis. Foto: The Canberra Hospital
GAFFEL: Urologer ved sykehuset The Canberra Hospital i Australia fant en gaffel i mannens penis. Foto: The Canberra Hospital

– Skulle seksuelt tilfredsstille seg selv, skriver sjokkerte urologer i rapport.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre urologene, Krishanth Naidu, Maurice Mulcahy og Amanda Chung, måtte i arbeid da en 70 år gammel mann møtte opp bløende på intensivavdelingen på The Canberra Hospital i Australia.

Da urologene gjennomførte røntgen av mannen viste det seg at han hadde presset en ti centimeter lang gaffel inn i urinrøret. Det var ikke mulig å se gaffelen fra utsiden, skriver den australske avisen Perth Now.

Se bildegalleri av flere utrolige røntgenbilder.

Hendelsen har nå blitt dokumentert og offentliggjort i fagbladet The International Journal of Surgery.

– Mannen fortalte urologene at han hadde prøvd å seksuelt tilfredsstille seg selv da det gikk helt galt, skriver de i rapporten.

70-åringen skal ha ventet 12 timer før han oppsøkte hjelp.

– Det er skam som gjør at disse pasientene venter så lenge som mulig før de ber om hjelp, skriver urologene videre i rapporten.

Det skal være aller første gang de har funnet en gaffel i en penis.

Les også: Kvinne fikk latterkrampe - svelget kniv

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus