Fortsatt alvorlig for knivoffer i Oslo

Tilstanden er fortsatt alvorlig for en mann i 30-årene som ble knivstukket på Røa i Oslo søndag kveld. En mann i 50-årene er pågrepet og siktet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om hendelsen via ambulansetjenesten klokken 22.53. Den fornærmede mannen ble funnet utendørs i et boligområde, og fraktet til Ullevål sykehus.

– Skadene til mannen blir fortsatt betegnet som alvorlige av sykehuset, sier vaktleder Jarle Fløtterud ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB mandag morgen.

En time etter at mannen ble funnet, pågrep politiet en antatt gjerningsmann i området ved Gardeleiren. Ifølge Aftenposten er både offeret og den pågrepne rumenere med tilhold i teltleiren i Husebyskogen, rundt 500 meter fra stedet mannen ble funnet.

Innsatslederen på stedet opplyste til avisa at det dreide seg om knivstikk i halsen. Politiet har så langt ingen vitner til selve hendelsen, men har innhentet forklaring fra en person ved åstedet.

– Vi er interessert i vitneobservasjoner fra området i det aktuelle tidsrommet, sier Fløtterud.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus