Wenche Myhre: – Jeg nøt godt av hans klokhet

– Vi hadde mange gode stunder og jeg nøt godt av hans klokhet og moroskap, sier Wenche Myhre om den avdøde Rolv Wesenlund. Arkivfoto: NTB scanpix
– Vi hadde mange gode stunder og jeg nøt godt av hans klokhet og moroskap, sier Wenche Myhre om den avdøde Rolv Wesenlund. Arkivfoto: NTB scanpix

Artisten Wenche Myhre (66) sier hun aldri har ledd så mye i sitt liv som da hun jobbet sammen med Rolv Wesenlund i «Mannen som ikke kunne le».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wenche Myhre jobbet mye sammen med Rolv Wesenlund på 1960-, 70-, og 80-tallet. Wesenlund døde natt til søndag, 76 år gammel, etter lang tids sykdom.

– Vi var mye sammen i ulike sammenhenger, blant annet i hans TV-show, og det var fint å bli intervjuet av ham, sier Wenche Myhre til Dagbladet.

– Jeg fikk synge tittelsporet til «Mannen som ikke kunne le», der han spilte hovedrollen, og har aldri ledd så mye i hele mitt liv, sier hun.

Les også: Wesenlund hylles av artist-Norge

Les også: Rolv Wesenlund er død

Myhre sier Wesenlund hadde en enorm humor.

– Vi hadde mange gode stunder og jeg nøt godt av hans klokhet og moroskap. Dessverre fikk vi ikke tid til å møte hverandre så mye som vi ønsket de siste årene. Livene våre gikk i hver sin retning med barn og barnebarn. Men sånn er det med livet. Jeg har mange gode minner, sier Wenche Myhre. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus