Tilstand uavklart for påkjørt gutt i Langesund

Tilstanden er uavklart for en ni år gammel gutt som lørdag ble påkjørt mens han kjørte skateboard i Langesund i Telemark.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To gutter på ni og ti år ble alvorlig skadd i påkjørselen ved Langesund i Telemark lørdag kveld. Guttene fra Bamble lå på ryggen på skateboard nedover en bakke da de traff en kjørende bil, opplyser i Telemark politidistrikt.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 20.05. Guttene ble sendt til sykehuset i Skien, den ene med luftambulanse og den andre i vanlig ambulanse.

Begge ble deretter videresendt til Ullevål sykehus i Oslo.

Les også: Gutter på skateboard alvorlig skadd i påkjørsel

Natt til søndag opplyste sykehuset at tilstanden til den ene av guttene var livstruende, mens tilstanden til den andre var alvorlig.

Søndag morgen opplyser politiet at den ene gutten (10) har pådratt seg bruddskader i beina, og at tilstanden er stabil. Hans ni år gamle kamerat blir operert på Ullevål og skadeomfanget er uklart, melder politiet.

Operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Tor Ragnar Steffensen opplyser at politiet har kalt ut ekstra mannskaper for å kartlegge hendelsesforløpet.

Bilførerens førerkort er ikke beslaglagt, men føreren vil bli ytterligere avhørt som vitne.

– Kriseteamet i Bamble er koblet inn og vil følge opp de impliserte, opplyser Steffensen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus