Ap-politiker siktet for vitnepåvirkning

Politiet pågrep denne uka Ap-politikeren Farahnaz Bahrami fra Hedmark, siktet for å ha påvirket et vitne i en alvorlig voldssak. Hun stiller seg helt uforstående til saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Siktelsen er knyttet til en pågående sak om drapsforsøk i Hedmarken tingrett, skriver Hamar Arbeiderblad.

Bahrami er Arbeiderpartiets andre vara til Stortinget for Hedmark og regiondirektør i Integrerings- og mangfoldsdirektoratet.

Hun satt fengslet i to døgn, og siktelsen mot henne er opprettholdt mens saken etterforskes, bekrefter politiadvokat Magnus Schartum-Hansen i Hedmark politidistrikt.

Hennes advokat, Emil Tømmerby Nordby, sier han regner med at siktelsen blir henlagt.

Bahrami sier selv hun er sjokkert over å bli dratt inn i saken, men sier hun har forståelse for at politiet gjør jobben sin.

– To personer som jeg ikke har noe å gjøre med, har kranglet. De har trukket mitt navn inn i en sak jeg ikke kjenner til. Jeg stiller meg helt uforstående til hele saken. Dette er bare tragisk, sier hun til avisa. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus