Ung gutt antatt omkommet i Stryn

Søket etter den unge nederlandske gutten som torsdag falt i Videelva i Stryn kommune i Nordfjord, ble avsluttet uten resultat. Søket gjenopptas fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi avslutter for kvelden, sier operatør ved Sogn og Fjordane politidistrikt Stian Antonsen til NTB like før klokken 23 torsdag kveld.

Søket blir tatt opp igjen i morgen tidlig. Da går man over til å søke etter en antatt omkommet person.

– Vi tar opp søket i morgen med tilgjengelig mannskap, sier Antonsen.

Den unge gutten er fra Nederland, og har feriert i området noen dager sammen med sin mor og bror, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.20. Det ble først meldt om at hendelsen hadde funnet sted på Grotli, men 15 minutter senere fikk de beskjed om at det hadde skjedd på Videseter. Like etter klokken 18 fant letemannskapene en genser som tilhører gutten. Genseren ble funnet cirka 200 meter nedenfor stedet der gutten falt i elven.

Søkeområdet er cirka en halv kilometer øst for Videseter Hotell. Gamle Strynefjellsveien har vært stengt for trafikk under søket.

Det ble torsdag kveld søkt med et tjuetall mannskaper fra politi og brannvesen, samt ambulansepersonell, redningsdykkere, redningshelikoptere. Vereide sier at terrenget er ulendt, og at den strie strømmen i elva også vanskeliggjør søket.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus