Alle Nav-kontorer stenger for begravelse

Kvinnen som ble knivstukket på sitt kontor i Nav i Groruddalen, døde torsdag. De Nav-ansatte samles fredag morgen i sorg over sin kollega.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Kvinnen som ble knivstukket på sitt kontor i Nav i Groruddalen, døde torsdag. De Nav-ansatte samles fredag morgen i sorg over sin kollega. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Samtlige Nav-kontorer i landet vil være stengt mellom klokken 12 og 13 fredag. Da begraves den Nav-ansatte kvinnen som ble stukket i hjel på jobb.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kontorene stenges for å hedre den døde kvinnen, melder TV 2.

– Det er opp til hver enkelt Nav-arbeidsplass å beslutte hvordan denne timen skal brukes, men jeg oppfordrer alle til å bruke den til ettertanke og til å snakke om det som har skjedd, sier arbeids- og velferdsdirektør Joakim Lystad.

Les også: Nav kan bli mer lukket etter drap på ansatt

Nav-kontoret der kvinnen jobbet, er stengt hele dagen fredag.

En 26 år gammel mann som kvinnen var saksbehandler for, ble pågrepet etter kort tid. Han ble overført til en behandlingsinstitusjon.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus