Svein filmet livsfarlig sexlek i tunnel

– Dette er skremmende og voldsomt korttenkt, sier yrkessjåfør Svein Rødde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Svein Rødde kjørte gjennom Haukelitunnelen natt til tirsdag, sperret han øynene opp for to personer som så ut til å ha sex i veikanten.

– Dette er skremmende og voldsomt korttenkt. Det er så lite lys i tunnelen at man måtte komme veldig nærme for å se personene, sier yrkessjåfør Svein Rødde til ABC Nyheter.

Se videoen øverst i artikkelen

Han tok straks kontakt med politiet for å melde fra om den livsfarlige sexleken.

Les også: Se villmannskjøringen i 300 km/t

– Dette er livsfarlig

Da politiet rykket ut til stedet, møtte de fire menn som innrømmet at de hadde vært inne i tunnelen, men at det hele var en spøk.

Det reagerer Rødde på.

– Dette er livsfarlig og de leker med livene til andre personer. Hadde noen kjørt dem ned, hadde sjåføren vært merket for livet. I videoen kan man se at det kommer en bil i motgående kjørefelt, men hadde det vært en trailer, tør jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd, sier han.

Videoen ble fanget opp av et kamera som sjåføren har montert i førerhuset på bilen.

– Jeg har montert kamera i bilen som sikkerhet. Det er praktisk hvis du havner i forsikringssaker. Da kan du dokumentere hva som har skjedd, sier Rødde.

Les også: Trailer med livsfarlig forbikjøring i Troms

– Ikke morsomt

Overfor Haugesunds Avis bekrefter politiet den uvanlige episoden.

– De fikk en irettesettelse og ble kjørt til en nærliggende hytte de holdt til i. Jeg synes ikke dette stuntet var morsomt. Det var trafikkfarlig, sier politioverbetjent Bjørn Inge Aarsand ved Odda lensmannskontor.

Rødde sier til ABC Nyheter at han håper mennene får en straff.

– Det er for billig å slippe unna med en irettesettelse, sier han.

Flere farlige situasjoner i trafikken er blitt fanget på film i sommer. Per Kristian Lind og familien var på vei til Sverige, da de ble vitne til denne livsfarlige forbikjøringen:

I Hardanger i juli filmet en trailersjåfør sin egen råkjøring på smale vestlandsveier.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus