Konduktør ble stående igjen på perrongen

Konduktøren ble stående igjen på perrongen da toget kjørte. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com
Konduktøren ble stående igjen på perrongen da toget kjørte. Illustrasjonsbilde: Colourbox.com

Et tog på Vestfoldbanen ble forsinket da det kjørte fra konduktøren på Tønsberg stasjon tirsdag morgen. Han måtte ta taxi til neste stopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da passasjerene kom til Skoppum stasjon, fikk de beskjed om at det ville bli en lengre stopp. Årsaken var at toget hadde kjørt fra konduktøren på Tønsberg stasjon, og at han måtte komme etter i taxi, skriver VG.

– De fleste begynte å le og kommenterte at dette var en sjelden og ny unnskyldning fra NSB, sier Morten Kjeldby som er daglig pendler på ruten.

Les også: Tilbyr stand-up på flyet

Knappe ti minutter senere kom konduktøren kjørende i taxi.

– Han holdt maska, og ingen av passasjerene spurte hva som hadde skjedd, sier Kjeldby som sier passasjerene spurte seg om hvordan dette kunne skje.

– Han skal jo bare gå ut og så gå inn igjen, sier Kjeldby.

NSB opplyser at toget ble tolv minutter forsinket på grunn av hendelsen.

Kommunikasjonsrådgiver Liv Eggebø i NSB sier til VG at det oppsto en misforståelse mellom de to konduktørene da avgangssignalet ble gitt. Det førte til at én var om bord, mens én ble stående igjen på stasjonen. Det var ingen fare for sikkerheten til passasjerene, men de valgte å vente på konduktøren for å kunne gi best mulig service om bord, opplyser Eggebø.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus