Høyre mobiliserer til aviskampanje

Høyre mobiliserer til aviskampanje
Høyre mobiliserer til aviskampanje

Høyre ber sentrale folk i hele partiet gå ut i mediene og refse kommunepolitikken til de rødgrønne. PR-stuntet er koordinert med streng sperrefrist.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NTB har fått tilgang til den interne eposten som tidligere stortingsrepresentant Martin Engeset har skrevet på vegne av Høyre.

«Målet må være å få solgt inn denne saken til flest mulig region- og lokalaviser landet rundt på det samme tidspunktet», skriver Engeset. Han foreslår at fylkessekretærene koordinerer utspillet som skal legges i munnen til ordførere og stortingskandidater landet rundt.

Avisinnlegget har tittelen «Sju krav til en Høyre-ledet regjering» og lister opp flere punkter ved rødgrønn kommunepolitikk som skal kritiseres i harde ordelag.

Dokumentet er blant annet sendt til Høyres ordførere, stortingskandidater, fylkessekretærer, fylkesledere, byrådsledere, byråder og politiske rådgivere. Alle oppfordres til å overholde sperrefristen tirsdag 13. august klokken 10. Først da skal avisredaksjonene kontaktes.

– Dersom bare en skulle komme i skade for å bryte sperrefristen, vil det kunne ødelegge mulighetene for gode presseoppslag i resten av landet, påpeker Engeset.

Mandag kveld møter Erna Solberg de andre partilederne til debatt. Se video: Slik skal Erna nå de unge

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus