Mann ble innesperret og mishandlet

Tre menn er pågrepet i Stavanger, mistenkt for å ha mishandlet en mann i en bolig i Stavanger lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Den 30 år gamle mannen fra Stavanger skal lørdag kveld ha blitt innesperret og mishandlet av to menn i en leilighet på Kampen i flere timer.

Rett før midnatt natt til søndag kontaktet 30-åringen politiet, og fortalte om det som hadde skjedd. Han lå søndag på sykehus i Stavanger, men skal ikke være alvorlig skadd.

– Det er snakk om vold og mishandling over timer, ikke dager. Han skal være i relativ god forfatning, sier politiadvokat Øyvind Haukland i Rogaland politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

30-åringen, som er av utenlandsk opprinnelse, utpekte de to antatte gjerningsmennene på henholdsvis 31 år og 50 år. Sistnevnte ble pågrepet ved åstedet cirka halvannen time etter at politiet ble varslet om saken.

31-åringen meldte seg selv på politistasjonen i Stavanger i 12-tiden søndag. En time senere ble en tredje mann pågrepet.

– Det er en 49-åring som ble pågrepet i sin bolig, ikke langt fra åstedet, sier Haukland.

De tre er siktet for å ha utført eller medvirket til vold og frihetsberøvelse. Politiet avhørte søndag de tre, og vil på bakgrunn av det som kommer fram i avhør, ta stilling til om alle tre skal fremstilles for varetektsfengsling mandag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus