Mann antatt omkommet utenfor Stavern

Mannen i 50-årene som falt over bord fra en snekke utenfor Stavern natt til søndag, er fremdeles ikke funnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter mannen har foregått hele natt til søndag og utover dagen uten hell. Meldingen om ulykken kom litt etter klokken ett natt til søndag. De to andre i snekken befant seg under dekk da mannen falt i vannet, og det skal ha gått litt tid før de oppdaget hva som hadde skjedd.

Allerede tidlig søndag morgen ble søket endret fra å søke etter et savnet person til søk etter en antatt omkommet. Mannen haddde ikke redningsvest da han falt over bord.

– Vi frykter at han er omkommet, sier redningsleder Erik Willersen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Redningsskøyta i Stavern, Sea-King helikopter, politibåt og ressurser fra Røde Kors og Norske Redningshunder har vært involvert i søket, som også foregår på land. Redningsselskapet opplyste ved nitiden at redningsskøyta Askerbæringen har avsluttet søket.

Det er satt inn dykkere og det brukes også sonar ved søk i sjøen. Vestfold politidistrikt opplyser klokken 14.30 at søket fortsetter utover dagen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus