Meny

Hang på panseret, knuste frontruta med jernstang

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 30-årene hengte seg lørdag ettermiddag på panseret til en personbil i Drammen og klarte nesten å slå inn frontruta med en jernstang.

– Den kvinnelige sjåføren i 50-årene fikk skader i ansiktet fra glasset og ble sendt til legevakten med lettere skader, sier operasjonsleder Håkon Grøttland i Søndre Buskerud politidistrikt til Drammens Tidende.

Episoden skjedde utenfor McDonalds på Åssiden i 15.30-tiden lørdag. Flere mennesker ble vitne til det som skjedde og ringte politiet. Bilen med mannen på panseret skal ha holdt en fart mellom 20 og 30 kilometer i timen.

Sjåføren forsøkte å riste mannen av bilen og bråbremset flere ganger, men han holdt seg fast i den ene vindusviskeren mens han slo jernstangen i ruta med den andre hånden.

Kvinnen stoppet ved McDonalds, men gikk ikke ut før politiet kom.

Mannen, som er en kjenning av politiet og er i slekt med kvinnen, ble satt i arresten og ble avhørt lørdag. Han var ruset da politiet pågrep ham.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus