Petter Pinnsvin fikk politieskorte

Dette pinnsvinet ble funnet nede i en kulvert av en patrulje i bakgården til Politihuset på Grønland lørdag. Den uheldige krabaten ble løftet opp og tatt inn i patruljebilen. Pinnsvinet fikk deretter en kjøretur til Grefsen der det ble satt ut i skogen for å leve et godt pinnsvinliv.
Foto: Politiet / NTB scanpix
Dette pinnsvinet ble funnet nede i en kulvert av en patrulje i bakgården til Politihuset på Grønland lørdag. Den uheldige krabaten ble løftet opp og tatt inn i patruljebilen. Pinnsvinet fikk deretter en kjøretur til Grefsen der det ble satt ut i skogen for å leve et godt pinnsvinliv. Foto: Politiet / NTB scanpix

Politiet i Oslo påtok seg lørdag kveld et litt uvanlig oppdrag – å gi et pinnsvin politieskorte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Pinnsvinet ble funnet nede i en kulvert av en patrulje i bakgården til Politihuset på Grønland. Det kom seg ikke opp, forklarer operasjonsleder Sven-Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB.

En av politimennene tok på seg tykke hansker og løftet opp den uheldige krabaten. Pinnsvinet ble tatt inn i patruljebilen og fikk seg deretter en kjøretur til Grefsen der det ble satt ut i skogen for å leve et godt pinnsvinliv.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus