Meny

Knivstikker-mistenkt fra Bergen pågrepet i Oslo

Politiet har nå pågrepet mannen som ble filmet at et overvåkingskamera etter knivstikkingen i Bergen natt til mandag. Foto: Politiet / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann som har vært etterlyst i forbindelse med knivstikkingen utenfor et utested i Bergen natt til mandag, ble natt til lørdag pågrepet i Oslo.

Mannen er siktet for drapsforsøk, opplyser politiadvokat Asbjørn Onarheim i Hordaland politidistrikt.

Politiet gikk ut med etterlysningen onsdag, og offentliggjorde samtidig et bilde av en mann med sixpence. Bildet var tatt med et overvåkingskamera fra en minibank like i nærheten av den irske puben Finnegan's kort tid etter knivstikkingen.

Les også: tterlyser mann etter knivstikking i Bergen

En nordmann fra Bergens-området er varetektsfengslet for fire uker siktet for vold i forbindelse med knivstikkingen, mens en annen mann som ble pågrepet sammen med den 30 år gamle nordmannen er løslatt. Han er imidlertid fortsatt siktet.

I alt tre menn ble knivstukket utenfor utestedet natt til mandag. To menn fra Bulgaria ble alvorlig skadd, men er operert og utenfor livsfare. Også en vakt ble forsøkt stukket. Vakten bar stikksikker vest og kom uskadd fra hendelsen.

Flere vitner har beskrevet hvordan mellom åtte og tolv personer plutselig barket sammen i et masseslagsmål utenfor stedet før knivstikkingen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus