Skjøt kona og la ut likbilde på Facebook

Derek Medina (31) risikerer dødsstraff etter brutalt konedrap i Florida.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I politiavhør har 31 år gamle Derek Medina erkjent at han drepte sin kone (26).

Etter drapet la han likbildet av kvinnen, mens hun lå forvridd, full av blod i et hjørne på kjøkkengulvet, ut på Facebook under teksten:

«Jeg skal i fengsel, eller kanskje få dødsstraff for å ha drept kona mi. Jeg er glad i dere. Savner dere. Mine Facebook-venner, dere vil høre om meg i nyhetene», skrev mannen.

Ifølge CNN skal drapet ha skjedd torsdag.

Mannen skal ha dratt til sine foreldre for å fortelle om drapet før han meldte seg for politiet.

Les også: Psykisk syk drapsmann henrettet i USA

Ba om forståelse

Ifølge politiet skal paret ha kranglet i forkant av drapet. Under en opphetet diskusjon skal kvinnen ha truet med å gå fra mannen, som så hentet en pistol.

Kvinnen tok frem en kniv, men den 31 år gamle mannen skal ha slått kniven ut av hendene på kvinnen før han skjøt henne gjentatte ganger i overkroppen.

Etter drapet ba han om forståelse i en melding på Facebook.

«Jeg vil ikke finne meg i denne mishandlingen mer. Derfor har gjort det jeg har gjort. Jeg håper dere forstår meg», skrev han.

Politiet fant parets 10 år gamle datter uskadd i drapsboligen.

Les også: Abortlege funnet skyldig i drap i USA

– Ville være helt

Mannen skal ifølge NBC Miami ha jobbet som en selvutnevnt vaktmann i boligområdet og patruljerte ofte med en skjult pistol.

– Han har gått rundt med en skjult pistol og forsøkt å beskytte området, sier en nabo.

– Han var alltid seint ute om natta, og han virket alltid underlig. Han lusket rundt og det virket som han gjerne ville være en helt, fortsetter han.

Bare timer før drapet la mannen ut et bilde på Facebook av sin kone, sin datter og seg selv mens de spiste middag sammen utendørs.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus