Meny

MC-fører alvorlig skadd i kollisjon i Nittedal

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 17 år gammel motorsyklist fikk alvorlige hodeskader i en kollisjon med en rutebuss på riksvei 4 i Nittedal tidlig fredag morgen.

Bussen kom kjørende nordover på riksveien ved avkjøringen til Hakadal stasjon. Da den skulle ta av til venstre, kolliderte den med en lett motorsykkel som kom sørover. Det var ingen passasjerer i rutebussen.

– Motorsyklisten ble kjørt til Ullevål sykehus med hodeskader. Føreren av bussen er uskadd, sier operasjonsleder Ola Magne Mæle i Romerike politidistrikt til NTB.

Det var tett tåke i området da ulykken inntraff. Et ambulansehelikopter var på vei for å frakte den skadde MC-føreren, men operasjonslederen tror det ville være vanskelig for helikopteret å lande på grunn av værforholdene.

Statens havarikommisjon for transport og ulykkesanalysegruppen til Statens vegvesen skal gjøre undersøkelser på stedet. Riksvei 4 er åpen for trafikk, men det er redusert trafikkflyt forbi ulykkesstedet.

Politiet fikk melding om ulykken i 6-tiden.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus