Meny

Bærplukker funnet død i Kinsarvik

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 66 år gammel mann på bærtur ble fredag ettermiddag funnet død i Kinsarvik i Ullensvang etter at han ble meldt savnet nesten ett døgn tidligere.

Mannen ble funnet i terrenget i Husadalen i Kinsarvik. Dødsfallet blir rutinemessig gransket, opplyser operasjonssentralen i Hordaland politidistrikt.

Mannen gikk torsdag ettermiddag ut for å plukke multer. Han ble samme kveld klokken 22.20 meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra bærturen. Leteaksjon ble igangsatt med Sea King-helikopter med mannskaper utstyrt med nattbriller og varmesøkende kamera. Mannens familie deltok i letingen på bakken sammen med Røde Kors, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret. Leteaksjonen fortsatte fredag, inntil mannen ble funnet død av letemannskaper på ettermiddagen.

Området hvor mannen var savnet, er ikke stort, og terrenget er heller ikke spesielt vanskelig. Mannen var både fjellvant, i god form og kjente området godt.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus