Meny

Småbarnsfamilie mistet huset for andre gang

BOLIGBRANN: Ifølge brannvesenet skyldes brannen trolig en gardin som har ligget på en tent lyspære. Foto: Anette Marcelle Hallquist / Ringblad

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det er bare å begynne på nytt - igjen, sier tobarnsmoren Linn-Therese Wibe etter at huset deres brant ned for andre gang.

Første gangen var det på grunn av en defekt mikrobølgeovn. Tirsdag denne uken var det en gardin som hadde ligget på en tent lyspære som vår årsaken.

Heldigvis klarte Linn-Therese Wibe å redde både seg selv og sine to små barn ut av huset på Snyta i Buskerud da det begynte å brenne.

Til tross for iherdige forsøk på å slukke flammene med pulverapparatet, måtte Wibe til slutt gi opp å evakuere huset.

– Vi rakk å sove i det nye hjemmet vårt i ti dager. Nå er alt borte, sier Wibe til Ringblad.

Samboeren Hans Henrik Moen var på vei hjem fra jobb da Wibe ringte for å fortelle at de igjen var husløse på grunn av en brann.

Til Ringblad sier familien at de håper å få et nytt hjem snart.

– Jeg har sovet forferdelig dårlig i natt, og håper ikke dette er noe som vil hjemsøke oss. Nifst at det er så fort gjort. I vår neste bolig skal vi sikre oss maksimalt. Vi vil absolutt ikke oppleve dette for tredje gang, sier Wibe til Ringblad.

Les hele historien her hos Ringblad

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus