Meny

Sigrid-siktet: – Jeg kan umulig vite hva som har skjedd

Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant på vei hjem på Østensjø i Oslo natt til 5. august i fjor. Fire uker senere ble hun funnet drept i et skogholt i Kolbotn. Foto: Privat/NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

38-åringen som er tiltalt for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble torsdag varetektsfengslet fram til saken mot han starter 16. september.

Mannen erkjente ikke straffskyld da han ble framstilt for forlenget varetektsfengsling torsdag.

38-åringen mener politiet ikke har noe bevis for at det var han som drepte den 16 år gamle jenta.

– Det kan ha vært andre som kjørte på Sigrid og at jeg fant henne, sa mannen i Oslo tingrett under fengslingsmøtet.

– Jeg kan umulig vite hva som har skjedd, sa han i det som ble det siste fengslingsmøtet før hovedforhandlingen starter i Oslo tingrett i september, skriver Dagbladet.

Les også: 38-åring blir neppe straffet for drapet på Sigrid

Tingretten skriver i sin kjennelse at retten ikke anser det som et uforholdsmessig inngrep å varetektsfengsle mannen fram til hovedforhandlingen starter i midten av september, skriver VG. Oslo tingrett bestemte at mannen skal ha brev- og besøkskontroll i perioden.

Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant 5. august i fjor fra villastrøket ved Østensjø i Oslo, der familien bodde. Først en måned senere, 3. september, ble hun funnet i et skogsområde i Oppgård i Akershus, rett utenfor Oslo.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus