Meny

Mann pågrepet etter branner i Tønsberg

Det var flere antatt påsatte branner i Tønsberg natt til onsdag. Foto: Ole Christian Nordby/ Eikerfoto / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er pågrepet og siktet etter brannene i Tønsberg natt til onsdag.

– Han er siktet for grovt skadeverk i forbindelse med brannene på Kaldnes natt til onsdag 7. august i Tønsberg, opplyser fungerende visepolitimester Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt i en pressemelding.

Klokken 3.30 natt til onsdag fikk politiet melding om brann i en bobil. Åtte minutter senere kom ny brannmelding, denne gang om brann i en fireetasjers boligblokk på Kaldnes brygge like i nærheten. Her ble 41 personer evakuert, 14 av dem med røykskader. Deretter kom en tredje melding om brann i en båt som lå i opplag i samme område.

Les også: Politiet frykter at brannstifter går løs i Tønsberg

Politiet pågrep mannen, som er under 20 år, onsdag kveld. Ifølge politiet har mannen tilknytning til boligblokken der brannen oppsto.

Politiet opplyser at det var en kombinasjon av vitneobservasjoner og tekniske funn som bidro til at søkelyset ble rettet mot mannen.

Politiet vurderer å fremstille mannen for varetektsfengsling, og utelukker ikke at siktelsen kan bli utvidet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus