Meny

To til sykehus med stikkskader etter slåsskamp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn i 20- og 30-årene ble torsdag sendt til sykehus med stikkskader etter en slåsskamp i en leilighet på Tøyen i Oslo.

– Vi fikk en melding om at noen hadde sett en slåsskamp i en leilighet i Åkebergveien, og at det var kniv involvert. Vi rykket ut med flere bevæpnede patruljer. De fant de to skadde i leiligheten. Mennene ble kjørt til sykehus, men skal ikke ha livstruende skader, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet så en mann som forlot bygningen idet den første patruljen kom til stedet. De vil nå ha kontakt med mannen, som skal ha afrikansk utseende og være iført en tynn blå bomullsjakke og store slitte jeans. Han skal være omtrent 185 centimeter høy.

– Vi jobber med å finne ut hvem det er, og da må vi vurdere om det er noen vi skal begynne å lete aktivt etter. Han er foreløpig ikke mistenkt. Vi vet ikke om han var i leiligheten, men han var i nærheten av stedet da dette skjedde, forteller Jøkling.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus