Meny

Knivsiktet i Bergen løslatt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mistanken er svekket mot en av de to mennene som ble pågrepet etter en knivepisode utenfor en pub i Bergen natt til mandag. To personer ble alvorlig skadd.

En nordmann og en utenlandsk statsborger ble siktet for medvirkning til knivstikkingen. Sistnevnte er nå løslatt, melder Bergens Tidende.

Les også: To menn pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse

– Den videre etterforskningen har gjort at mistankegrunnlaget mot ham er svekket. Det var grunnlaget for løslatelsen, sier politiadvokat Janne Heltne ved Hordaland politidistrikt.

Nordmannen blir framstilt for varetektsfengsling torsdag. Politiet etterlyste også onsdag en tredje mistenkt gjerningsmann.

Flere vitner har beskrevet hvordan 8-12 personer plutselig barket sammen i et masseslagsmål utenfor Finnegans før knivstikkingen. Sekunder senere lå to menn knivskadd på bakken. De to er fra Bulgaria, og ble påført alvorlige skader.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus