Meny

Fant barn begravet i svart plastsekk

En svensk politimann i arbeid på gravplassen i Solna nord i Stockholm, der levningene av et barn onsdag ble funnet i en søppelsekk. Politiet etterforsker funnet som et mulig drap. Foto: Jonas Ekströmer/NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svensk politi har satt i gang drapsetterforskning etter funnet av et dødt barn på en gravplass i Solna nord i Stockholm. Barnet var gravd ned og pakket inn i en søppelsekk.

Politiet sperret av området etter funnet onsdag og etterforsker saken som et mulig drap, skrev avisen Aftonbladet.

Det er ikke kjent hvor gammelt det døde barnet var, men ifølge kirkegårdssjef Lars Wetterlund er det ikke snakk om noe spedbarn.

Levningene var i en slik tilstand at det var vanskelig å fastslå hvilket kjønn barnet hadde, eller hvor gammelt det var da det ble begravd. Funnet ble gjort da en grav fra 1969 skulle slettes som forberedelse til en ny begravelse.

– Barnet kan ha blitt lagt der en kveld eller en helg når det ikke er personale til stede her, sier Lars Wetterlund til Aftonbladet.

– Vi begraver ikke mennesker i plastsekker, fastslår kirkegårdssjefen som straks forsto at noe var galt da han fikk se funnet.

Wetterlund tror ikke det døde barnet har ligget på stedet særlig lenge, skrev nyhetsbyrået TT. Politiets teknikere fortsatte sitt arbeid på funnstedet utover ettermiddagen og kvelden onsdag og regnet med å jobbe videre med saken torsdag.


Vis større kart
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus