Meny

Denne mannen er etterlyst etter Stavanger-ranet

Tsjetsjenske Shamsudin Khajiev (31) er etterlyst av politiet i Rogaland. Foto: Politiet

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shamsudin Khajiev (31) er russisk statsborger fra Tsjetsjenia og skal ifølge politiet ha tatt toget til Oslo etter ranet.

Politiet i Rogaland har gått ut med bilder og etterlyser nå Shamsudin Khajiev (31) etter det væpnede ranet i SR-bank i Stavanger forrige onsdag.

Les også: Politiet har identifisert en mistenkt Stavanger-raner

Mannen skal være 173 centimeter høy og russisk statsborger fra Tsjetsjenia. Politiet advarer om at han kan være bevæpnet, skriver Dagbladet.

Politiet ber om å bli varslet på telefon 02800 hvis den etterlyste mannen blir observert. For øvrige tips i saken kan politiet kontaktes på telefon 51899118 eller på e-post til tips.rogaland@politiet.no.

Les også: Frykter ransmannen har forlatt Norge

Den siste sikre observasjonen av mannen var i Oslo fredag, to dager etter ranet. Han skal ha tatt toget til hovedstaden, og politiet ber om tips fra publikum om de har observert ham på reisen. Han har en søster som bor i Oslo, mens han selv, foreldrene og andre søsken bor i Rogaland, skriver TV2.no.


Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus