Meny

– Vi har fortsatt ingen konkret mistenkt person

To mindreårige jenter skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep i dette skogholtet på Borgen i Asker fredag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har fått flere tips etter at to småjenter ble utsatt for grove seksuelle overgrep i Asker fredag, men har ingen mistenkt i saken. Beboere i området er redde.

To jenter under skolepliktig alder ble fredag utsatt for grove seksuelle overgrep i et skogholt ved et boligkompleks på Borgen i Asker.

Politiet har fortsatt ikke noen mistenkt, forteller kriminalsjef Nina Karstensen Bjørlo ved Asker og Bærum politidistrikt.

–  Vi har fått flere tips og ønsker fortsatt informasjon og tips fra dem som kan hjelpe oss med å identifisere gjerningsmannen. Vi har fortsatt ikke en konkret mistenkt person, sier hun til ABC Nyheter.

Politiet jobber også videre med en rundspørring i området der overgrepene skjedde fredag kveld.

–  Vi fortsetter rundspørringen, det er et rimelig stort boligkompleks. Den informasjonen vi får bearbeider vi og jobber med, vi er i den fasen av etterforskningen, sier Bjørlo.  

Les også: Småjenter utsatt for overgrep

– Frykter overgriperen

Overgrepene skal ha skjedd i et skogholt like ved et leilighetskompleks i Huldreveien på Borgen i Asker mellom klokken 17 og 18 fredag 2. august. Det er ikke kjent hva slags overgrep det er snakk om, men de skal være av grov karakter.

Både voksne og barn som bor i Huldreveien er skremt over det som har skjedd i nabolaget.

– Ungene får ikke være alene ute etter det som har skjedd. Nå følger jeg til og med datteren og venninnene hennes mellom leilighetene når de går hjem til hverandre, jeg tør ikke slippe dem av syne, sier firebarnsmor Mona Lisa Mikkelsen til Budstikka.no.

Ofrene skal avhøres

Politiet har allerede gjennomført samtaler med de to jentene, men ikke formelle avhør. Kriminalsjefen vil ikke gå ut med tidspunkt for når avhørene vil finne sted.

– Vi har fått berammet avhør av jentene. Tidspunktet vil jeg ikke gå ut med av hensyn til familien, men de vil bli gjennomført så raskt som mulig, sier Bjørlo til ABC Nyheter.

Bjørlo forklarer at politiet er forsiktige med å gi ut opplysninger om saken av hensyn til etterforskningen og av hensyn til jentenes unge alder.

Har du tips i saken, kan du kontakte politiet på deres tipstelefon: 65 57 61 23.  

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus