Meny

– United gir opp Fábregas

Ifølge Barcelonas sportsdirektør forblir Cesc Fàbregas i det spanske stjernelaget Barcelona. Foto: NTB Scanpix / Gustau Nacarino

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta har Manchester United og David Moyes nå akseptert at spanjolen Cesc Fàbregas ikke får forlate klubben.

Den engelske toppklubben er på utkikk etter forsterkninger til sin midtbane og har angivelig vært ute etter Cesc Fàbregas, den tidligere Arsenal-spilleren.

Les også: – Fabregas er ikke til salgs

Begge klubbene har uttalt seg til pressen om spilleren, men nå ser sagaen ut til å være over.

– Manchester United har godtatt vår avgjørelse om å beholde Cesc Fàbregas og har gitt opp kampen om å hente ham, sa Zubizarreta under et møte med pressen i Jerusalem søndag, ifølge den spanske avisen Marca.

Les også: – Fabregas bestemmer selv

United skal ifølge avisen ha lagt inn et bud på 35 millioner euro for spanjolen, tilnærmet 275 millioner norske kroner.

Barcelona er for tiden i Israel for å arrangere treningsleire for israelske og palestinske barn. Deretter går turen til Asia, hvor sesongoppkjøringen fortsetter.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus