Meny

Mourinho gadd ikke trene England

Chelsea-manager José Mourinho hevder han avslo et tilbud om å bli engelsk landslagssjef i 2007. Foto: Bazuki Muhammad / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho hevder han avslo et tilbud om å bli engelsk landslagssjef før Fabio Capello tok jobben i 2007.

Det engelske fotballforbundet (FA) har alltid hevdet at Capello var forbundets toppkandidat, men overfor Sky Sports insisterer Mourinho på at han ble kontaktet i forbindelse med jobben. Uten at det begeistret portugiseren særlig mye.

– Jeg måtte forsøke å motivere meg selv for en jobb som ikke kunne tilfredsstille meg, sier Mourinho.

Les også: Ferguson og Mourinho inngikk hemmelig pakt

– Hva skulle jeg gjøre? Om dagen kunne jeg ikke trene spillerne, så jeg måtte se dem trene i klubbene sine. Jeg måtte sendt keepertreneren min for å jobbe på egen hånd. Jeg måtte gjort ditt, jeg måtte gjort datt, forteller han videre, men innrømmer likevel at han vurderte jobben.

Les også:
Casillas: - Mourinho fikk meg til å gråte

– Når de snakket med meg, var deres neste kamp en vennskapskamp mot Frankrike i Paris. Jeg tenkte at Frankrike – England er et attraktivt oppgjør.

– Og etter det, hva var neste kamp? Den neste var en måned senere mot Kasakhstan. Nei, nei, nei, nei. Vi hadde kontakt, og jeg tenkte på det. Jeg var veldig ung og veldig stolt, sier Chelsea-sjefen.

I stedet for å takke ja til England-jobben, valgte Mourinho Inter fra sommeren 2008. Han ledet laget til mesterligatittelen i 2010.

Les flere fotballnyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus