Meny

Festival ranet under kirkekonsert i Oslo

Gjerningsmennene fikk med seg 25.000 kroner fra kassen med billettinntekter, under en konsert i Gamle Aker kirke i Oslo. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Festivalen Oslo Middelaldermusikkdager ble lørdag kveld frastjålet billettinntektene under en konsert i Gamle Aker kirke.

Gjerningsmennene fikk med seg 25.000 kroner fra kassen med billettinntekter, melder NRK.

Festivalsjef Gro Siri Ognøy Johansen forteller at ranerne slo til mens festivalens billettselgere fortsatt sto ved inngangen for å slippe inn folk som kom for sent etter at konserten hadde startet.

– Så sto det noen utenfor som sannsynligvis hadde planlagt å forsøke å gjøre dette. Etter en stund kastet de seg inn i gangen og rev til seg kassen. De som sto og solgte billetter, løp etter, men fikk ikke tak i dem, sier Johansen.

De to gjerningsmennene er i 30-40-årsalderen ifølge politiet. Begge skal være rundt 170 centimeter høye, og begge hadde blå dongeribukser. Den ene av de to hadde en fargerik hettegenser.

– Vi søkte i området med hunder etter at meldingen kom, men ingen er pågrepet forteller operasjonsleder Reidun Lilleås i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om tyveriet klokken 22.34 lørdag kveld.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus