Meny

Real vil betale for Bale i avdrag

ETTERTRAKTET: Gareth Bale er for tiden en av verdens mest ettertraktede fotballspillere. Foto: NTB Scanpix / Ian Kington

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den spanske avisen Marca vil Real Madrid betale nær 100 millioner euro fordelt over fem betalinger for Tottenhams Gareth Bale (24).

Årets kanskje heteste overgangsrykte er walisiske Gareth Bale fra Tottenham til spanske Real Madrid. Overgangssummen spanjolene skal være villig til å betale vil skape ny rekord – nær 100 millioner euro.

Les også: - Bale er ikke klar til å spille i Spania

Den spanske avisen Marca skriver lørdag at den spanske storklubben blir nødt til å fordele summen til Tottenham over fem betalinger hvis det skal la seg gjennomføre.

Les også: Brygger opp til krig i Bale-saken

Det betyr at den engelske klubben, om et bud på 100 millioner euro blir godtatt, ikke vil få mer enn 25 millioner denne sommeren.

Les også: Bale raser mot Tottenham

Tottenham er i disse dager i Frankrike for å møte Monaco i treningskamp. Laget reiste uten 24 år gamle Bale, som har fått tillatelse til å bli igjen i London.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus