Nedturen fortsetter for Start

Fredrik Oldrup Jensen scoring sørget for nok et tap for Start på Sør arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Fredrik Oldrup Jensen scoring sørget for nok et tap for Start på Sør arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fredrik Oldrup Jensen (20) sørget for nok en sørlandsk nedtur i Kristiansand lørdag. Start har ikke vunnet i eliteserien siden midten av mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

16. mai slo Start nettopp Odd 1-0 i Skien. Lørdag var det Odd som igjen var motstander, i en kamp som fikk nøyaktig motsatt utfall. 20 år gamle Fredrik Oldrup Jensen scoret kampens eneste mål på en fin halvvolley etter 35 minutters spilt og sørget for Starts sjuende kamp uten seier i eliteserien.

Les også: Ingelsten reddet Viking-statistikken

– Ballen var innom en Start-spiller, men den scoringen tar jeg. Vi klarte å ro seieren i land i dag. Det var deilig, sa målscoreren til C More etter kampen.

– Må krige

Med den triste statistikken 3-6-9 så langt i årets sesong innehar Start jumboplassen ett poeng bak Hønefoss, som har én kamp mindre spilt. Det begynner virkelig å spøke for Starts nærvær i eliteserien neste sesong.

– Det er ikke slik i eliteserien at man bare kan plukke med seg poeng. Man må fortjene dem, sa Start-trener Mons Ivar Mjelde.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Se høydepunktene fra kampen her:


Les også: Gulbrandsen scoret da Molde slo Brann

– Dette er tungt med tanke på at vi ligger an slik vi gjør. Vi kan likevel ikke se mørkt på det. Det er mange kamper igjen og mange poeng å spille om. Vi må fortsette å krige, sa Start-kaptein Glenn Andersen.

Odd har på sin side hevet seg voldsomt de siste kampene og legger seg med seieren i Kristiansand inn på 6.-plass i eliteserien.

Store sjanser

Flere spillere hadde muligheten til å tegne seg på scoringslisten gjennom kampen. Nærmest var Alejandro Castro etter 65 minutter, men han ble hindret av en god André Hansen i Odd-buret.

– Jeg er veldig fornøyd, spesielt med første omgang. Vi får en mulighet til å avgjøre med Frode Johnsen i annen omgang, i tillegg til at de har en fet sjanse, oppsummerte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Han var skuffet over at Start slapp til mot slutten, men var glad for at Start ikke klarte å beholde poeng.

– Det var fortjent at vi vant i dag, sa kaptein Steffen Hagen.

Les flere fotballnyheter her.